Aktiviteter i området

Klitgaarden arbejder tæt sammen med Soccer World og Outrup Golfbane

 
 
IMG_9556.JPG

Gratis adgang til Soccer World 

Vores gæster har gratis adgang til Soccer World ved fremvisning af husnøglen. Soccer World er en aktivitetspark med fodbold i centrum, hvor du finder aktiviteter for hele familien.

Når entréen er betalt kan du spille alt det fodboldgolf du vil. Du kan også prøve fartmåleren eller 2 mod 2 i en af vores Panna-baner. Selv hvis dit ambtionsniveau og dine evner ikke rækker til en plads blandt stjernene, så er der helt sikkert også noget for dig. Vil du prøve at Human Football eller Bubble Football, så skal det bookes i forvejen.

 
pitch-put-banen.jpg

Gratis adgang til Outrup Golfbane 

Vores gæster har gratis adgang til Outrup Golfbane ved fremvisning af husnøglen. Outrup Golfbane er anlagt i 2005. Anlægget består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane. Desuden forefindes driving range med 16 pladser, heraf 9 overdækket, samt 10 huls puttinggreen. 9 huls-banen er rated af DGU - se konverteringstabeller her

 

Gratis adgang til 5 svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 5 svømmehaller i området. Blandt andet Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet (bølgebassinet er 31,8 grader). Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel Svømmehal, Tarm Svømmehal, Ølgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal. Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

 
discover-denmark-forside.jpg

Discover Denmark

Få et overblik over områdets mange aktiviteter og tilbud - ganske gratis - med Discover Denmark. 

Med oplevelsesportalen Discover Denmark får du et samlet overblik over de mange aktiviteter og tilbud nær dig, når du holder ferie i Danmark. 

Portalen er gratis at bruge, og den indeholder mere end 1.000 aktiviteter og tilbud. Aktiviteterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde de bedste oplevelser for både store og små. 

Er vejret godt, guider Discover Denmark dig til skønne oplevelser ude i den vestjyske natur, og når vejret svigter, finder du nemt en hel stribe af indendørsaktiviteter for hele familien. 

Og det behøver ikke koste en bondegård at holde ferie i Danmark, for med Discover Denmark finder du også de mange aktiviteter, som kan opleves kvit og frit.