Klitgaarden tilbyder overnatning ved Henne Strand i 6 stk. ferielejligheder i nyere anneks


Klitgaarden ved Henne Strand udlejer 6 ferielejligheder, 4 stk. to personers, en tre personers samt en familie lejlighed til 5 personer, alle med bad, toilet og lille te køkken. Lejlighederne er udstyret med tv og gratis internet.

Der er mulighed for at købe morgenmad flere steder ved Henne Strand.

 

082_7101.jpg

Der er ingen personale tilstede ved ankomst.

I skal gå direkte til lejlighederne som ligger i annekset til venstre for hovedbygningen. Ved leje af ferielejligheder har man ikke adgang til hovedhuset og dets faciliteter.
Nøglen ligger i en nøgleboks ved døren til lejligheden.

IMG_4536.JPG

Henne Strand

Klitgaarden ligger ved Henne Strand på den jyske vestkyst tæt på en af Danmarks bedste badestrande.

Her er der rig mulighed for at opleve den flotte og uspolerede natur, som byder på store oplevelser året rundt, herunder det rige fugleliv ved Filsø.

Der er få minutters gang ned til byen, hvor der er masser af restauranter og butikker samt adgang til den dejlige strand.

IMG_8325.jpg

All included

Linnedpakke med håndklæder, forbrug af energi og slutrengøring er inkluderet i lejeprisen.

Vores gæster har gratis adgang til golfbane, fodboldgolf og 5 svømmehaller I området. Scroll ned for at læse mere. 


Galleri af anneks


Gratis adgang til Outrup Golfbane

Vores gæster har gratis adgang til Outrup Golfbane ved fremvisning af husnøglen i hele 2017. Outrup Golfbane er anlagt i 2005. Anlægget består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane. Desuden forefindes driving range med 16 pladser, heraf 9 overdækket, samt 10 huls puttinggreen. 9 huls-banen er rated af DGU - se konverteringstabeller her


7397f83101100c0eac438de2dba13f86.jpg

Gratis Adgang til Soccer World 

Vores gæster har gratis adgang til Soccer World ved fremvisning af husnøglen.  Soccer World er en aktivitetspark med fodbold i centrum, hvor du finder aktiviteter for hele familien.

Her kan du spille alt det fodboldgolf du vil. Du kan også prøve fartmåleren eller 2 mod 2 i en af vores Panna-baner. Selv hvis dit ambtionsniveau og dine evner ikke rækker til en plads blandt stjernene, så er der helt sikkert også noget for dig. Vil du prøve at Human Football eller Bubble Football, så skal det bookes i forvejen.



Gratis adgang til 5 svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 5 svømmehaller i området. Blandt andet Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet (bølgebassinet er 31,8 grader). Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel SvømmehalTarm SvømmehalØlgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal. Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.


Få et overblik over områdets mange aktiviteter og tilbud - ganske gratis - med Discover Denmark.

Med oplevelsesportalen Discover Denmark får du et samlet overblik over de mange aktiviteter og tilbud nær dig, når du holder ferie i Danmark. 

Portalen er gratis at bruge, og den indeholder mere end 1.000 aktiviteter og tilbud. Aktiviteterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde de bedste oplevelser for både store og små. 

Er vejret godt, guider Discover Denmark dig til skønne oplevelser ude i den vestjyske natur, og når vejret svigter, finder du nemt en hel stribe af indendørsaktiviteter for hele familien. 

Og det behøver ikke koste en bondegård at holde ferie i Danmark, for med Discover Denmark finder du også de mange aktiviteter, som kan opleves kvit og frit.


Kontakt os i dag

Tlf.: +45 8824 4841