Klitgaarden ved Henne Strand

– Et ferieparadis ved vesterhavet med hygge, nostalgi og wellness


Klitgaarden hvor nyt og gammelt går hånd i hånd, er attraktiv beliggende ved Henne Strand med kun 10 minutters gang til stranden og byens pulserende butiksliv, restauranter og cafe miljø.

Huset indeholder stor ny renoveret fælles spisestue på 90 m2 med tilhørende industri køkken.

i umiddelbart tilknytning til spisestuen findes en lille nostalgisk Whiskey stue, hvor tiden står stille, og hvor der er rig mulighed for at nyde en aftendrink i selskab med familie, venner eller en god bog foran brændeovnen.

I det spændende og veludstyrede aktivitetsrum på 1 sal kan hele familien samles til sjov og udfordrende fællesskab med TV, Air Hockey, Bordfodbold m.m

Fra aktivitetsrummet er der adgang til den nord-vest vendte altan som byder på flotte solnedgange med en malerisk udsigt ud over det spændende sommerhusområde.

Efter en træning i fitnessafdelingen, eller en rask travetur i den skønne natur, er det forkælelse for både krop og sjæl at slappe af i både sauna og dampbad, eller nyde en blid massage af alle muskler i den udendørs spa under en smuk stjernehimmel.

Sovepladserne er fordelt på 16 værelser bestående af en 3 personers familieværelse, 12 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser.

Stor sammenhængende møbleret terrasse miljø rundt om hele huset.

I tilstødende anneks er der mulighed for at til leje yderligere 6 ferielejligheder, 4 stk. to personers, en tre personers samt en familie lejlighed med i alt 8+2 sovepladser, så den samlede overnatnings kapacitet på Klitgaarden er på 50 personer.

 

Andet info

Se plantegning for stueplan og 1. sal

Catering service tilbydes
Gratis adgang til Outrup Golfbane, Fodboldgolf i Soccer World samt 5 svømmehaller I området.

Fri ankomstdag, dog ikke lørdag.

Husdyr ikke tilladt

Udlejes ikke til ungdomgrupper, samt ophold/fester med stor alkohol indtagelse og høj musik.

Overtrædelse af ovennævnte medfører øjeblikkelig bortvisning

 

Priser, booking og kalender

 

Udflugter

Vores gæster har gratis adgang til Outrup Golfbane, 5 svømmehaller og Soccer World hele 2017


Billeder


Det siger gæsterne

De små detaljer satte
prikken over i'et

“Vi havde et rigtig dejligt ophold og alle var meget begejstrede for stedet. Der var rigtig mange ting, der bare gjorde, at det fungerede - helheden var i orden med masser af plads, god stand, flot og hyggeligt indrettet med god stemning og nogle rigtig gode faciliteter både inde og ude - og så satte de små detaljer lige prikken over i'et, såsom at der var håndsæbe, toiletpapir, staniol, muselmalet stel, musikanlæg mv. Der var også ros fra dem, vi havde til at servere mad fredag aften (catering), køkkenet fungerede rigtig godt.”

— Tonny og Rita.

 

Badehotellet fungerede ypperligt

“Vi havde lejet Klitgården Badehotel en uge til samvær med venner og familie, og var mellem 22 og 30 personer igennem ugen. Hotellet fungerede ypperligt med god plads til alle og mulighed for både fælles samvær og små grupperinger. Køkkenet var også meget velfungerende og vi satte stor pris på god service og hurtig opfølgning fra Axelgaard, de få gange vi havde brug for assistance. Hustets alsidighed betød at selv dage med mindre godt vejr, blev hyggelige og aktive. Herlig beliggenhed i Henne Strand! ”

— Thora Lou Haavik.

 

Se priser og kalender: